Kátyúba mentem, ki fizet?

2013.01.24. 13:05

Tisztelt Biztosításdoktor!

Egy pár napja belementem egy nagy kátyúba (a latyaktól nem lehetett látni) és az első futóművemnél szétment minden járóképtelen az autóm. A rendőrséget értesítettem és ki is jöttek helyszínelni. A Közlekedésrendészeti osztálytól kapott írásos jelentést és a kárbejelentő lapot beadtam a Magyar Közúthoz. Az ügy érekében még kell a valamilyen iratot, igazolást beszereznem, vagy ezeknek elégnek kell lennie? Mivel az autóm járóképtelen és emiatt nem tudok vele bejárni dolgozni (tömegközlekedéssel megoldhatatlan) mit tehetek?

Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelt Érdeklődő!

A leírtak alapján a helyszíni események dokumentálását szolgáló rögzítésnek elegett tett. Az illetékes közútkezelőtől kérjen tájékoztatást a biztosítójukra vonatkozólag, és kérje a benyújtott dokumentáció soron kívül történő továbbítását. A biztosítói információ birtokában írásban jelezze a társaságnak a rendelkezésemre bocsátott munkába járási nehézségeket,amelyek mint írta gépjármű nélkül megoldhatatlanok.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.