2013.04.04. 13:04

Kedves Biztosításdoktor,

Egy apróbb káreseményem történt Ausztriában. Hátulról belémjöttek, elrepedt a lökhárító. Egy német nyelvü kárbejelentőt kitöltöttünk, amiben a másik fél németül beleírta hogy vállalja a felelösséget.

Kérdésem, hogy melyik biztosítóhoz kell fordulnom Magyarországon a káresemény rendezésével kapcsolatban? A saját kötelezö biztosítóhoz?  A nem túl nagy kár miatt nem hívtam rendört, fog a biztosító amiatt problémázni, hogy nincs rendörségi jegyzököny? Célszerü lenne a jövöben hasonló esetben rendört is hívni?

Köszönöm válaszát

Csaba

Tisztelt Érdeklődő!

Hivatkozással a levelére tájékoztatom Önt, hogy a saját biztosítójához fordulhat információ céljából. A biztosítótársaság kárügyintézője a rendelkezésére álló külföldi biztosító társaságok magyarországi levelzőpartnerei listából az Ön rendelkezésére tudja bocsátani a kárrendezés lebonyolításában illetékes biztosítótársaság nevét és elérhetőségeit.

Üdvözlettel:

Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.