2013.05.15. 10:49

Üdvözlöm.

Külföldön élek, és itt vásároltam gépkocsit munkába járáshoz. Amikor átírattam, a biztosítóban az ügyintéző első kérdése az volt, hogy rendelkezem-e bónusszal Magyarországon, mert azt ők elfogadják. Most el szeretném adni az autómat ami Magyarországon van, és venni szeretnék itt egy újabbat. A kérdésem az lenne, hogy milyen iratot kell kérnem a biztosítótól, amivel külföldön bizonyítani tudom a bónuszaim létezését? Finnországban élek, és (ha ez számít) Magyarországon az Allianznál van a kötelezőm.

Válaszát előre is köszönöm Üdv.:Attila

Tisztelt Érdeklődő!

A magyaroszági gépjármű eladása után a biztosító rendelkezésére bocsátott tulajdonjog átruházási / adás-vételi/ szerződés alapján a gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződés megszüntetésre kerül érdekmúlás által. A biztosító által- kérésre - kiállított kártörténeti igazolást, fordító iroda által történő hitelesítést követően bocsássa a külföldi biztosító rendelkezésére az új szerződfésen történő kedvezmény igénybevétele céljából.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.