2013.10.03. 13:37

Tisztelt Biztosításdoktor!

Lakóhelyemen este autómmal leparkoltam, reggel mikor parkolóba mentem, az éjszaka folyamán ismeretlen elkövető nekiment az autómnak. Rendőrségi feljelentést tettem azonnal, ismeretlen elkövető ellen. A mai napon irásban kaptam a rendőrségtől egy levelet melyben megszüntették a nyomozást, lezárták az ügyet. Mit tudok ezek után tenni? Saját költségemre javíttassam meg az autómat? Nagyon el vagyok keseredve!

Tisztelt Érdeklődő!

A leírtak alapján a rendőrségi nyomozás megszüntető határozat ismeretében az elkövető felkutatása eredménytelenül zárult,ennek ismeretében sajnos kártérítési igényével egyik biztosítótársasághoz sem nem tud fordulni, mert nem áll rendelkezésre a károkozó jármű beazonosításához semmilyen adat.Sajnos az Ön által leírtakat megerősítve saját költségen tudja helyreállítatni a gépjárművét.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.