2013.10.03. 13:37

Tisztelt Biztosításdoktor!

Lakóhelyemen este autómmal leparkoltam, reggel mikor parkolóba mentem, az éjszaka folyamán ismeretlen elkövető nekiment az autómnak. Rendőrségi feljelentést tettem azonnal, ismeretlen elkövető ellen. A mai napon irásban kaptam a rendőrségtől egy levelet melyben megszüntették a nyomozást, lezárták az ügyet. Mit tudok ezek után tenni? Saját költségemre javíttassam meg az autómat? Nagyon el vagyok keseredve!

Tisztelt Érdeklődő!

A leírtak alapján a rendőrségi nyomozás megszüntető határozat ismeretében az elkövető felkutatása eredménytelenül zárult,ennek ismeretében sajnos kártérítési igényével egyik biztosítótársasághoz sem nem tud fordulni, mert nem áll rendelkezésre a károkozó jármű beazonosításához semmilyen adat.Sajnos az Ön által leírtakat megerősítve saját költségen tudja helyreállítatni a gépjárművét.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.