Külföldi károkozó biztosítás nélkül

2013.10.24. 14:49

Munkahelyemre telefonált a rendőrjárőr, hogy lakhelyem parkolójában össze törték az autómat. Hazaérvén kiderűlt, hogy a szembesávból akart a ház elé parkolni egy olasz rendszámú autó. Az autóm mellett szabályosan haladó autót, egyszerűen rátolta az Én parkoló autómra. A rendőrségi jegyzőkönyvet és a kárbejelentőt - a később felkereső - kárszakértőnek átadtam. Hetek múlva értesített a biztosító, hogy az olasz rendszámú autón nem volt kötelező biztosítás. Kérem, adjon tanácsot, ilyen esetben mi a teendőm. ( A papírok fénymásolatai a birtokomban vannak )

Köszönettel: Pali

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem vegye fel a kapcsolatot a kárfelvételt lebonyolító biztosítótársasággal és kérje a káranyag MABISZ - hoz történő továbbítását illetékességből, és további tájékoztatásért a fent említett Magyar Biztosítók Szövetségének ügyfélszolgálatához fordulhat ahol felvilágosítást adnak a további ügymenetről.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.