2014.05.19. 10:56

T. Cím!

Németországi autópályán éjszaka vaddal ütköztem. Szeretném megtudni, hogy a kárigényemet kivel szemben tudom érvényesíteni? Csak kötelező biztosításom van. Várom a tanácsát.

Tisztelettel: Várszegi Márton

Tisztelt Érdeklődő!

A leveléből nem derül ki, de gondolom rendőrségi intézkedés történt amelynek során a baleset ténye rögzítésre került. Az Ön által választott és jelenleg is gépjármű kötelező felelősségbiztosítási szerződését kezelő biztosítótársasággal vegye fel a kapcsolatot a gépjármű sérülésének rögzítése és kárbejelentés megtétele céljából, valamint kérje segítségüket,a MABISZ - on keresztül történő információ beszerzéséhez, amelyek alapján tájékoztatást kaphat jelen káresemény téríthetőségéről, ennek alapja a vonatkozó külföldi vadászati törvény biztosítási feltételei, vaddal történt ütközés esetében.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.