2014.12.11. 13:25

Lakásom előtt parkolt az autóm kb 4-5 napja. Egyik este azt vettem észre hogy egy másik autós úgy parkolt le hogy teljesen rám állt. Lefotóztam, majd vártam 10-15 percet hátha jön a tulaj mert látszott hogy a lökhárítóm becsúszott a motorháztető alá. Nem jött.

Hívtam a kerültei rendőrséget, fotózás, jegyzőkönyv. A tulajt ők sem tudták elérni. Hónap múlva hívott a rendőrség, hogy menjek szembesítésre, mert a másik szgk tulaja nem ismeri el a károkozást, csak annyit, hogy közel állt.

Az utcában telepített térfigyelő természetesen nem tudott felvételt nyújtani. Ilyen esetben mit tehet a sértet? Még nem javíttattam az autót, pénzem sem volt, és úgy gondolom hogy nem az én terhem lenne.

Válaszát előre is köszönöm: Nagy Pál

Tisztelt Érdeklődő!

A rendelkezésére álló fotódokumentáció alapján a gépjármű sérülése gondolom beazonosítható. Mivel a másik gépjármű üzembentartója nem ismeri el a károkozást,a rendelkezésére álló rendőrségi feljelentés alapján a saját biztosítótársaságánál kérheti a részes fél biztosítótársaságának megnevezését, valamint kárbejelentéssel élhet a társaságnál.

Amennyiben a károkozó továbbra sem ismeri el a felelősségét a károkozásért igazának érvényesítéséhez kérheti a gépjárművek együttes szemléjét,valamint jogi segítséget is igénybe vehet.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.