Szabad-e használt Cruze-t venni?

2014.04.17. 13:32

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

 

Tisztelt Nepperűző!

A megbízható, ámde szűkös Fabia kombi után szeretnénk egy elegánsabb, tágasabb szedánt, vagy egyterűt. Keret 2m körül.

Évi 10 ezer km körüli használatra számítva eleve csak benzines jöhet szóba. A Cruze 1,6-os nagyon tetszik, kérdés, hogy az anyacég kivonulása mennyire befolyásolja majd az alkatrészellátást és a későbbi eladhatóságot?

Szóba jöhet akár a Fluence, Mondeo is. Az egyterűek közül a Scenic, C4 Picasso, Zafira B szimpatikus. Melyik lenne a legésszerűbb választás Önök szerint?


Köszönettel:
László

Kedves László!

Nem hiszem, hogy különösebb gond lenne az alkatrész ellátással, nem vagyok jövőbe látó, de én ettől nem félnék. A Rover nem vonult ki, hanem lehúzta magát a vécén, nincs is ilyen autógyár, alkatrész mégis van. A Chevrolet azért még nem itt tart Ha nekem a Cruze tetszene, én meg merném venni. Ami a többit illeti, egy C4 Picasso, Zafira, Megane sorrendet állitanék föl.

Üdvözlettel,

-Becsületesnepper-