Teljesen mellélőttem a hirdetés szöveggel? - kérdezte István, és elküldte a linket

2024.09.24. 09:28

Balló Marci vagyok, a KRAFT Autó tulajdonosa, és úgy látom, hogy eladáskor sokak számára jelent kihívást a helyes árképzés. Küldd el az autód adatait, rendszámát és minden lényeges tulajdonságát, én pedig segítek belőni a meghirdetési árat.

 

Tisztelt Balló Úr!

Az alábbi hirdetésben szereplő gépkocsi eladásával kapcsolatban szeretném véleményét kérni: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/peugeot/308/peugeot_308_sw_2.0_hdi_active_plusz_7_szemelyes_vonohorog_szurke_rendszam_6-7_ules-21087219 Teljesen mellélőttem az árazással/hirdetés szöveggel?

Köszönöm észrevételeit,
Üdv. István

Kedves István,

Köszönöm levelét. Az elküldött hirdetés alapján azt gondolom, hogy bár mindent megtett, az ön szuperképessége mégsem a meghirdetés tudományában rejlik, amivel semmi gond, igyekszem segíteni.

Lássuk:

- a szürke rendszám sztorit kihagynám, mert a kevésbé tájékozottak érdeklődőket csak összezavarja, elriasztja, akik pedig tudják mire való, azokat sem érdekli különösebben.
- azt sem írnám oda, hogy van kerékpártartó, ami nem jár hozzá, ahogy az ajándék, 90 ezer forintos harmadik üléssort sem reklámoznám extraként, hiszen az a hétszemélyes kivitel tartozéka, jár az autóhoz.
- az pedig, hogy ajánlja is az átvizsgálást, hogy elkerüljék a későbbi problémákat kedves gesztus, de könnyen félreérthető lehet.

Az ön helyében én egy autókozmetikát, és egy sárvédő fényezést követően lehet, hogy újra lefotóznám az autót és figyelnék arra, hogy a navigáció képernyőjén ne legyen sárga kitakarás, mert most úgy néz ki, mintha hibás lenne a kijelző.

Az 1.900.000 forintos árral pedig szerintem nincs gond, ezzel a motorral ez reális lehet, csak a hirdetést módosítanám inkább a felsoroltak szerint.

Kellemes értékesítést kívánok!

Marci

Eladnád, de nem tudod mennyit ér az autód? Küldj levelet a mennyiter@mail.totalcar.hu címre, és ne feledd a részleteket. Amire szükség lesz: típus, évjárat, motor, váltó, kilométerfutás, főbb extrák és említésre méltó tulajdonságok. A legjobb, ha a rendszámot sem feleded, amit később a cikkben nem fogunk közölni.