2004.03.08. 12:18

Attól függ hogy az eljáró hatóságnak mennyi iktatandó ügyirata van...

Tisztelt TanácSOS!

Olyan problémám lenne, hogy körülbelül két hete a város végét jelző tábla előtt 300 méterrel 75 km/h-val mentem, mikor is elértem a táblát, azt vettem észre, hogy előttem kb. 400 méterre rendőrök álltak (tehát nem a kocsiban voltak) az út szélén.
Mikor ezt észleltem, azonnal lefordultam a legközelebbi mellékúton, még jóval a rendőrök előtt. Azt hozzá kell tennem, hogy én se villanást, se a tábla előtt nem vettem észre mérésre vonatkozó dolgot. Namost az az igazság, az is lehet, hogy ezek a rendőrök nem mértek, de én ezt azért kizárom (attól függetlenül, hogy nem láttam rá utaló dolgot), mivel rendőrök közvetlenül várostábla után, nem igazán szoktak csak úgy kinn állni.
Tehát a kérdésem az lenne:
ha esetleg mégis bemértek, akkor mennyi az a maximális időtartam Ön szerint, mikorra ez a felszólítás megjön, tehát mennyi maximum ennek az egészneka lefolyása? Én halottam 2-3 hétről, valaki 4 hónapról beszélt. Ön tud esetleg erre hiteles választ adni? (Lehet, hogy szükséges a válaszhoz: ez vidéken történt, Győrben). Köszönöm a segítséget!

Tisztelettel:
Németh Péter

Kedves Péter!

Erre konkrét időpontot nem lehet meghatározni

, mert ez attól függ hogy az eljáró hatóságnak mennyi iktatandó ügyirata van, tehát hányszor villant a vaku...

Tisztelettel:
Tanácsos