Építsd meg az álomgarázst!

Hirdetés
2017.10.12. 10:07 Módosítva: 2017.10.12. 13:32
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ha szereted az autódat, miért tárolod mostoha körülmények között? Ragadd meg a lehetőséget, legyen olyan garázsod, amit Te, és az autód is megérdemeltek!

Az autónk az egyik legdrágább dolog, amire pénzt költünk, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy miként bánunk vele. Évekkel meghosszabbíthatjuk élettartamát, ha adunk arra, hogy hol, és hogyan parkolunk. Ha a szabad ég alatt, tarthatunk tőle, hogy megkarcolják vagy ellopják, de az időjárás, az erős napsugarak és az eső is az ellenségünkké válik hosszú távon, nem beszélve a jégpáncélról, melynek eltávolítása mindennapos küzdelem a téli hónapokban. A legnagyobb biztonságban akkor tudhatjuk autónkat, ha – mint minden családtagnak – neki is fedél kerül a teteje fölé, vagyis garázst bérlünk, vásárolunk, építünk.

fundamenta pr garazs 2 totalcar

Garázskultúrában van még hova fejlődnünk, a magyar garázsok többsége ugyanis előbb-utóbb arra van kárhoztatva, hogy a családi autón kívül otthont adjon mindennek, amit nem szívesen mutatnánk meg a vendégeknek. Jó esetben, ha ügyesen tetriszezel, talán még a kocsid is befér, vagy ha nem, sok ezer sorstársával együtt kénytelen ismét az utcán tölteni az éjszakát. Felújításkor sem a garázs az első helyiség, amelynek nekiesünk, ha egyáltalán szánunk rá pénzt és energiát, hiszen ez a helyiség szinte sosincs szem előtt. Pedig egy okosan megtervezett garázzsal rengeteg hasznos tárolóhelyet hozhatunk létre anélkül, hogy túlzsúfolnánk az egészet, vagy kialakíthatunk egy kis barkácsműhelyt, és természetesen biztosíthatjuk a tágas privát parkolást járgányunk számára.

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz a garázsépítésbe, vagy meglévő garázsod átalakításába, bővítésébe, érdemes előre tervezni, hiszen egy alaposabb ráncfelvarrás is jelentős költségekkel járhat. A Fundamenta Kamatbónusz Akciójával most új szerződés megkötésekor az állami támogatás mellett extra kamathoz is juthatsz, melyet felhasználhatsz a garázsprojektre is, így kompromisszumok nélkül adhatod meg autódnak azt az otthont, amit valóban megérdemel.

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.