Autók - Élmény - Szórakozás

2007.11.05. 14:59

 

A németországi Wolfsburgban található 25 hektáros élménypark két - három nap alatt teljesen bejárható; a látogató  mégis azt érzi, hogy még nem látott eleget, hogy újra meg kellene nézni az egészet és kipróbálni azt is amiről esetleg lemaradt.

Látogasson el az autós világ fővárosába, ahol számos világmárkát - Seat, Porsche, Lamborghini, Bentley, Audi, Volkswagen, Skoda, Bugatti - tekinthet meg; ahol végigkísérheti 110 év autós történelmét; ahol betekintést nyerhet az autógyártás folyamatába és ahol extrém körülmények között tesztelheti vezetési tudását. Az Autostadt nem csak a vezetés szerelmesinek nyújt felejthetetlen élményt, hanem az egész család számára változatos programokat kínál. A gyerekek többek között jogosítványt szerezhetnek elektromos Beetleken, divatos sportkocsikat tervezhetnek, átbújhatnak egy hidrogén gőzös alagúton. Emellett 9 különböző étterem, üzletek teszik még kellemesebbé az itt töltött időt.

Ízelítő a látnivalókból:

Az "Időházban" testközelből láthatjuk a Tin Lizzy-t, másnéven a T Modellt, mely a világ első futószalagon gyártott autója; az egymilliomodik Austin Minit; a Porsche 356 - ot vagy a Bentley R típusú Continentalját.

A Lamborghini Pavilonban egy Lamborghini Murciélago LP 640 -t tartanak fogva, "aki" időnként villámok, mennydörgés, köd és a dobhártyák fájdalomküszöbét súroló hangok között tör ki bilincseiből és mutatja meg citromsárga csillogását a világnak. Ha a halandó kipróbálhatná 3,8 mp alatt gyorsulhatna nulláról százra.

A VW pavilon éjszakára kékké változik, körbefonva a közepén található gigantikus méretű, 70 tonnás gömböt. A gömb belsejében 360°-ban mozizhatunk. A pavilonban egy kiállítóterem is található, mely a

VW aktuális újdonságait mutatja be.

Az Autostadt egyik fő látványossága a két üvegtorony, ahonnan naponta 5 - 6 000 autó talál gazdára.

   

Jelentkezzen buszos utazásunkra, melynek időpontja: 2007. 11. 29 - 12. 02.  (4 nap/3 éj)

Részvételi díj: 87 900,- / fő / csomag

További információ: Autostadt - Autoclub Travel  ,

1 / 237 - 1923