Jéghideg adrenalinlökettel nyit idén a Gyorsulási Futam

2007.02.21. 07:43
A gyorsulás elvonási szimptómájának első jele: a nyugtalanság, mely túlérzékeny reflexekkel párosul, a jobb láb pedig erősen görcsbe rándulhat. Nem ritka jelenség a lámpától lámpáig való versenyzés, a hétvégi hiányérzet illetve letörtség. Orvosaink hónapokig dolgoztak, hogy a kórisme felállítása pontos, a kezelés pedig hatékony legyen a páciensek számára. A megoldás...

Az idei első nagyobb autós rendezvény rengeteg meglepetéssel és érdekességgel várja a gyorsulni vágyókat. Hó és zimankó esetén az autósokkal és quadosokkal esetleg hószánosokkal alaszkai gyorsulásra készülhetünk.

Jobb időjárás esetén pedig a motorosok is felsorakozhatnak a 201 méteres pálya startvonalához.

Az enyhe téli pihentető szünet után érdemes lesz a gázpedált padlózati állásba helyezni, ugyanis a verseny helyezettjei pénzdíjazásban részesülnek. Az elsők 30 000, a másodikok 20 000, a harmadik helyezettek pedig 10 000 forint spoilertámogatást markolhatnak fel.

Mivel még fél lábbal benne vagyunk ebben az évszakban, nyilvánvalóan sok félkész és idei első tesztre váró gépcsoda jelenik majd meg a versenyen. Az idei Gyorsulási Futam OB szabályait is a helyszínen tudhatjuk meg, tehát aki tisztában akar lenni a hogyannal és mikénttel, semmiképp ne maradjon otthon.

De akik nem csak a gyorsulás miatt látogatnak el, azok sem fognak csalódni. Gumifüstölő aréna, szlalom verseny, Carstyling.hu parkoló és autóklubok találkozói is helyet kapnak a tököli reptér aszfaltján.

A Suzuki Óbuda jóvoltából láthatjuk testközelből a Suzuki Swift sportváltozatát, valamint barátkozhatunk a legújabb és legerősebb SX4-gyel is.

A belépőjegyek 1500 forintba kerülnek a helyszínen, viszont most már a Ticket Expressz irodában is hozzájuthattok azonos áron. Bővebb információ a
70/522-0016-os telefonszámon kapható.

Az év első gyorsulási versenye február 24-én, szombaton reggel 10 órától várja az érdeklődőket, a tököli repülőtérre - hóban, fagyban, jégben, esőben és napsütésben egyaránt -, hogy végre kiengedjük a holtidőszakban felgyülemlett fáradt gőzt, és a gyorsulás fanatikus rajongóinak kifejezett kérésére enyhítsük az elvonási tüneteket.

Nincs is más hátra mint előre, nyissuk az évet és kergessük el a rossz időt egy fergeteges gyorsulási futammal!