Egy M3-as pickupot?

2012.06.17. 17:45

Tavaly mindenki nagyot nézett, amikor a BMW M részlege megmutatott egy meglepő alapossággal kidolgozott M3-as pickupot. Nem sokkal később azonban kiderült, hogy az egész nem több mint áprilisi tréfa.

Míg azt a bizonyos fehér M3-ast soha nem mutatták meg nagy közönség előtt, a sorozatgyártásnak pedig még csak a gondolata sem merült fel, a márka egy hasonlóan érdekes darabja, egy 1993-as M3-as coupe pickup ellenben most csak egy vevőre vár, hogy platójával kiszolgálhassa azt.

A szemnek igencsak szokatlan látvány nyújtó M3-as sajnos közel sem lett olyan kidolgozott, mint a gyáriak munkája. A plató jelenlegi formájában nem sok mindenre használható, és ha csak az áruszállítás szellemiségét követnénk, óriási az ellentmondás az utastérrel, amelyet mindenestül bebőröztek, méghozzá rikító sárga színben. Meglehet, mégis jó vétel, hisz' a közel húszéves autóban állítólag csak 40688 kilométer van. Egyedisége ellenére pedig meglepően olcsón, 12 890 euróért (3,7 millió forint) árulják.

Több hasonló próbálkozást láthattunk az elmúlt években. Ezek közt volt rossz, és még annál is rosszabb, amik mellett ez a BMW ugyan igényes munkának tűnhet, de egy nyitható platóajtó azért ehhez is elkellett volna.