Mercedes terep-kupé a Tyrannosaurus ellen?

2015.01.28. 11:31

Már korábban hallottuk, hogy a Mercedes részt vesz a negyedik Jurassic Park folytatás, a Jurassic World elkészítésében, de úgy tűnik, már a film bemutatása előtt igyekeznek felhasználni a korábbi filmek hírnevét.

Az egészben az a legmeglepőbb, hogy épp a határozottan sportos vonalvezetésű GLE Coupé – ráadásul az AMG Sport változat – kapott Jurassic World feliratos terepmintás festést, bozótrácsot, masszív vas-lökhárítót és küszöböt, a tetejére pedig szigonyágyút. A végeredmény elég meglepő, bár ha épp ennek a modellnek kell a reklám, kézenfekvő, hogy nem egy másikat öltöztet át a Mercedes. Egyébként nem ez az első eset, hogy a Mercedes terméket helyez el a Jurassic Park filmek egyikében: 1997-ben, a második részben első generációs Mercedes ML-ekkel csapattak az őserdőben, a feltámasztott dinoszauruszok között.

Az öt centivel megemelt, terepgumis GLE Coupé nem az egyetlen Mercedes típus az új filmben, állítólag egy G 63 AMG 6x6 is szerepet kap majd, amely azért méreteiben és jellegében is jobban passzol a dínók közé.