Visszatérhet Xzibittel a Pimp My Ride

2024.05.07. 07:35

  • Xzibit visszatér az autók átalakításához
  • Azt még nem tudni, hogy konkrétan a Pimp My Ride indul-e újra, vagy egy másik, hasonló műsor
  • Május 9-én lesz a műsorral kapcsolatos bejelentés. 

Xzibit mondhatni a semmiből jelent meg és jelentette be, hogy itt az ideje visszatérni az autók átalakításához. A posztjában hozzáfűzött egy dátumot is: május 9. Vagyis úgy néz ki, visszatér a Pimp My Ride, vagy annak a szellemi utódja.

Mondjuk nem ez az első próbálkozás, hogy újraindítsák a Pimp My Ride sorozatot. Legutóbb 2022-ben lehetett olvasni arról, hogy az MTV UK Youtube csatornáján folytatódik a sorozat, csak Xzibit helyett Lady Leshurral és a Wrench Studios műhellyel. Az újrázás hat részt élt meg. Ez alatt többek között egy Mitsubishi GTO-t, egy régi Beetle-t és egy Citroen C1-et is átalakítottak.

Az eredeti Pimp My Ride 75 részes volt, és 2004-től 2009-ig forgatták. A közkedvelt sorozatról a befejezése után rengeteg negatív részlet is kiderült: az átalakított autók inkább rosszabbak lettek, rengeteg a műsor kedvéért beépített dolgot kivettek az autókból a forgatások után, az alapvető hibákhoz pedig nem nyúltak.

Ennek ellenére Xzibit mégis visszatér, bár azt nem tudni még, hogy a műsor a Pimp My Ride lesz, vagy annak valamilyen utódja, de május 9. már nincs messze.