18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Éjjel az Árpád hídon embert ölsz? Csak egy csicska vagy, haver.

2023.07.01. 16:19

Szombatra virradó éjjel két sportautó ütközött nagy sebességgel az Árpád hídon. Mondjuk ki, nyilvánvalóan verették a nagy, széles három sávos hídon, mert jó volt az aszfalt, race a rendszám, üres a placc, csak a kerékpáros próbált hazajutni egy hosszú munkahét után, de az nem számított.

D  MI20230701005
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Nem számított, mert elborulhatott a két idióta agya. Az egyik a fiatal, negyvenmilliós Mercivel nem bírhatta ki, hogy ne mutassa meg kinek nagyobb fasza a BMW kupé ellen, a másik meg talán csak bizonyítani akart, hogy az öreg sokhenger is tudja még a dolgát.

Nincs pénz pályanapra? Vagy az úgy már nem menő?

Csak egy hirtelenből elcseszett gondolat volt az egész? Valójában, ahogy a biciklis élete, ez sem számít már. A srác békésen tekert hazafelé a ki tudja honnan, a ki tudja kitől, a ki tudja hova, de most jöttetek te meg a bro' azt megöltétek valakinek a pasiját, a gyermekét, a haverját, a barátját.

D  MI20230701002
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

Leszakadtak a végtagjai. Olvasod? Elvettétek az életét egy másik embernek, vele odalettek az emlékei, a neveltetése, tanulmányai, a munkája, a barátai, a 2023 nyara, a minden nyara, a jövője.

Megérte? M-paCket? AMG? Akkor most ki nyert?

Persze, a rendőrség majd kinyomozza ki volt a tettes, a vétkes, meg mik az enyhítő körülmények, a kamerák úgyis mindent rögzítettek. Aztán a bíróság eldönti, hogy 5-10-15 évig nyomorogtok a sitten és az van, hogy rohadtul megérdemlitek. A gond az, hogy három nap múlva már újra nem emlékszik majd erre senki, csak azok, akiknek tönkretettétek az életét. Aztán megy minden tovább, a következőig. 

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik az Árpád hídon 2023. július 1-jén
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik az Árpád hídon 2023. július 1-jén
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

És nem az irigység beszél belőlem, höhöhö, én is tudnék gyors autót venni. Ezek a szánalom és a megvetés szavai, mert ekkora gyászok vagytok 2023-ban, hogy felsír az aszfalt. Nyílt nap nyílt nap hátán, forgatni sem tudunk, számtalan pálya vár a megyehatáron belül, ahol legálisan verethettek, de számotokra a belvárosi csapatás hangulata még mindig hívogatóbb. 

Mit akartatok bizonyítani? Hogy a 600 lóerő több, mint a 200? ÉS Sikerült? 

De a hatóság is hibás, mert mindenki (min-den-ki) rohadtul tudja és tudta, hogy az Árpád hídon veret éjszaka a budapesti highlife java, mert nincs egy traffi, nincs rendőr, nincs semmi, csak közlekedésbiztonsági kampányolás, a nagy szavak, tervek, meg a nulla baleset ígérete.

D  MI20230701001
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

És biztos van, aki még ezt sem veszi komolyan, és csak egy balesetnek tekinti a sok közül, és ez nem is változik egészen addig, amíg nem egy közeli hozzátartozót, apát, férjet, gyermeket, havert, spant, csajt, faszit csonkítanak halálra éjszaka a Duna felett, száz felett.

Vezess normálisan, te sem örülnél, ha megölnének

És mi lesz ennek a vége? Semmi. Mit sem érő harmincas táblák erdejében szívhat majd mindenki más, tovább terrorizálja az NKH a sportlégszűrős Astra tulajt, és ugyanúgy vehet majd mindenki akárhányszáz lóerős autókat alanyi jogon, mert az az alapjoggal jár, miközben a 125 ccm-es robogóra külön vizsga kell. 

Őszinte részvétem az elhunyt családjának. 

Címlapkép: Mihádák Zoltán / MTI