Állítólag nekitolattam valaminek

2013.07.18. 11:35

T.Biztosításdoktor!

Minap mentem dolgozni és állítólag neki tolattam a mögöttem álló autónak..ezt az illető 4nappal később jelezte nekem,hogy lehettem volna annyira korrekt hogy a biztosítási papírjaimat ott hagyom neki, és reméli hogy ezt megteszem mert különben pert indít, mert a lökhárítójában kb.100ezer nagyságrendű kár keletkezett a rendszáma leesett..ő ezt nem fogja kifizetni..a kocsim lefényképezte..hiába mondtam neki hogy ha ilyen kár van a kocsijában amit én okoztam akkor kizártnak tartom hogy nem vettem észre mikor neki tolattam..és az én kocsimon semmi nem látszik..erre hogy a vonóhorgommal csináltam a sérülést...kaptam egy levelet is az illetőtől hogy jobban járok ha elismerem mert vannak ismerősei a helyi rendőrkapitányságon..az lenne a kérdésem hogy ez alapján amit valótlannak tartok hogy neki tolattam az autójának perben rám tudja verni?

Válaszát előre is köszönöm! F.Annamária

Tisztelt Érdeklődő!

A legfontosabb amennyiben Ön a felelősségét nem ismeri el, hogy a saját biztosítójánál a káreseményt jelentse be és írja le azokat a körülményeket amelyeket részemre is átadott. A biztosítótársaságot kérje a káreseményben - károsult állítása szerint - sérült gépjármű szemlézésére valamint a két jármű együttes szemléjét is kérje - mivel Ön nem emlékszik az okozott kárra - mert így azonosítható,hogy a gépjárművek mely részei találkozhattak ütközéskor. Furcsának tartom, hogy négy nap elteltével jelentkezett a károsult,ezt a körülményt is bocsássa az illetékes biztosítója rendelkezésére. A károsultat tájékoztassa az Ön által megtett intézkedésről.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.