Lesz-e bónusz az új autóra?

2013.12.20. 11:38

Biztosításdoktor!

Jelenleg B1-es kategóriában van a kgfb-m és október 23-án van az évközi fordulóm. Idén, vagy jövőre tervezem lecserélni a jelenlegi autómat. Ezzel kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy ha az évközi forduló előtt váltok autót, akkor a következő autóval is egy éven keresztül a B1-es kategóriában leszek? Vagy csak addig, amennyi idő még hátravolt október 23-ig? Ilyen esetben érdemesebb megvárni azt, hogy átkerüljek B2-be és utána venni másik autót? Válaszát és segítségét előre is köszönöm.

Üdvözlettel, Tibor.

Tiszelt Érdeklődő!

Amennyiben a biztosítási évforduló előtt szűnik meg tulajdonjog átruházással/ adás-vétel/ a jelenlegi szerződése, akkor a jelenlegi B/1 -es bonusz besorolás vihető tovább a következő gépjárműre, és azon szerződés biztosítási évfordulójával, kármentesség esetén egy fokozattal tud tovább lépni B/2-es besorolásba.

Üdvözlettel: Horváth László www.pba.hu

A TotálKártérítés jogi csapata segít!

A "Kérdésem van" gombra kattintva Üzenetküldő felületünkre jut, válassza a Kártérítésdoktort a címzettek között. A "Jogi támogatás" gombon keresztül felveheti a kapcsolatot szakértőinkkel. A "Kalkulátor" gomb pedig a TotálKártérítés felületére viszi, ahol részletesen is megismerheti a szolgáltatást.