Hogy állunk?

2008.04.26. 09:08
8 hozzászólás


Elérkezett a CE Rally utolsó napja. A nézettséget övező rejtély megoldódni látszik, ugyanis már hét és félnyolc között is többszöröse a parkolókban álló autók száma, mint a korábbi napokon. Nagy igazság volt, valaki írta egy hozzászólásban, az emberek hétköznapokon nem meglepő módon dolgozni járnak. Tulajdonképpen ma is munkanap van, de úgy tűnik most már többen tesznek engedményeket.


Ma egyetlen délelőtti gyors van, a motorok már 12 órától mennek fel a balatonfüredi pódiumra. Az utolsó kamion hat óra magasságában hajt fel, ezzel zárul az autós része az eseménynek.

Vessünk egy pillantást az eddigi helyezésekre (helyesebben a péntek estire, mert közben a motorosok már mennek), a magyarokat szem előtt tartva!

Kezdeném a quadosokkal, mert abban igen szép eredményeket mutattunk, ha Szabó Lacit nem érte volna több balszerencse most, más lenne. De sajnos itt nincs ha. Szóval Mészöly Tamás a 7., Szabó Laci  9., Németh Norbert pedig a 14. helyen állt tegnap.

A motorosoknál a 29. helyen állt Nagy Péter, a 63.-on Hermann Henrik, 76. Szilvási Péter.

Autóknál a 12. helyen állt a Kis-Czeglédi páros, 14.-en a Szalay-Tóth, 18.-on a Varga-Pocseg, 21.-en a Liszi-Fenesi, 26.-on a Palik-Darázsi, 36.on vannak Babáék, 57.-en a Kristóf-Simon páros.

Kamionoknál 9. a Szaller-Pocsik-Csitári, 11. a Darázsi-Bahor-Kis és 17. a Kovács-Tóth-Sípos trió.

Én innen Veszprémből 11 óra körül elindulok Balatonfüredre, hogy a dobogóra hajtó első motorost már láthassam.