Heti merítés

2008.05.06. 15:57
11 hozzászólás


Az előző merítésben éppen az ítéleteket lehúzó szervizekről írtam. Íme, egy pozitív értékelés és a kabrióérzés netovábbja.

Szerencsére hibátlan darab, sosem volt összetörve, így nem is ázik be, az viszont igen mókás, amikor autópályán tető nélkül beleszáguldasz egy hatalmas zivatarba és 1 csepp eső sem esik bele! :-) Fiat Kelet-Pest, márkaszerviz ellenére (előítéletek ugye) meglepően jó árak és korrekt kiszolgálás.

Drága autó

pozitiv: 120 loeroig mindent elvertem a gyorsulasikon... folotte is volt akiket, de ott is szamitott mar a suly...
a csajok imadjak... mindenki megnezi... fenykepezi... ilyenkor boldog vagy... 3 sorral lejebb mar nem...
-elozok, nem kevessel egy buszt, szembol kamion... felnyilik a motorhazteto, mint C.Sainz, a motorhazteto kis resen neztem ki tovabb, nyel gazon :)))))))) makom volt, ha lerepul akkor a mogottem jovo Bravonak torik be a szelvedoje...

Mindenkinek ismerős lehet ez a sor a használtautó piacról… és pechesebbeknek a folytatás is

1 éve vettem első idős tulajtól 86 000 km-rel végig garázsban tartva friss műszaki tip-top. Gondoltam ezzel biztos nem lesz gond. Hát tévedtem. Először gyújtás aztán az AC, utána futómű, kipufogó és még annyi hiba hogy már nem is emlékszem tán az összesre.

Egy elégedett Octavia vásárló folytatásos regénye

Teljesen elégedett vagyok, tisztességes autó, különösen arra, amire használom. Család, rengeteg utazás, mindennapok nyüge, beleértve költözést is. 17 hónap alatt a múlt héten fordult 50000-re az óra, ezért írok most róla.

A hazai MacGyver

Egyszer megállt az országúton, árokszél, gyújtás fedél, -alaplap le, és a röpsúlyfeszítő rugók eltörve lógtak. Enélkül sehova. Volt egy cseh töltőceruzám, kivettem a rugóját, kétfelé vágtam, a végeket kihajtottam és feltettem a töröttek helyére. Ezután még vagy harminc ezret hajtottam gond nélkül, és így is adtam el.