2008.06.18. 09:42
87 hozzászólás

Ismer Ön rendőrviccet? És rendőrt? Biztos benne, hogy mindegyik egyforma? Talán nem is annyira együgyűek, mint azt sokan hiszik. Erre ékes példa lehet a Szlovák Rendőrség legújabb, mobil radarral szerelt autója.

Csőrmesterék rafinált eszközhöz nyúltak, minden bizonnyal tudatosult bennük, hogy az unalomig ismert zöld és kék sötétített Passat 2.5 TDI-k és fekete S4-es Audik rendszámait szinte az egész ország fejből fújja, minden sofőr szeme automatikusan kiszúrja őket a forgalomban.

Mi a megoldás?

Ez:

Ha szemem nem csal, akkor ez bizony egy Subaru Justy. Egy apró, a külső/belső sávban 130-cal vánszorgó valami, ami vörös posztó minden wannabe-racer és büntető szemében.

De nem árt résen lenni, ez a nyúl visszalőhet. Ha nyaralásuk során netán szlovák utakra tévednek és kedvük tartja a gázra lépni, legyenek óvatosak a sötétített, fekete mikromobilokkal. A helyszíni bírság jellemzően 2000 korona (kb. 16e forint) de durva esetekben 40 000 koronás (kb. 320 e forintos) csekket is hozzánk dobhatnak.

Annyit pedig nem ér meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.