Heti merítés

2008.07.06. 08:03
40 hozzászólás

 

Lehet, hogy a caterham-i kirándulás miatt, de megszaporodtak a Népítélet angliai posztjai. Ezekből lesz egy kis válogatás.

Egy nem szokványos Vectra

Ez nem egy szokványos Vectra B. angol verziós jobb kormányos Vauxhall Vectra B Valahogy jobbak ezek a kocsik mint az Opelok tovább bírják a nyúzást.

 

Angliában is vannak kontár szerelők

Ide hordtam szervizbe: A spanihoz, de teljesen hülye hozzá

Trabantal szállni élvezet. Sokunkban ébreszthet nosztalgikus emlékeket a helyzet.

Kombi, jól meg lehet pakolni: Volt már benne mosógép, 7 zsák cement+15 doboz járólap+3zsák csemperagasztó; ilyenkor nagyon kellemes a rugózása:)

Újabb kis magyar szervíztörténet

Én elmesélem neki a hibajelenséget és azt is hogy 1 hét múlvára kaptam időpontot , erre őazt mondja hogy várjak kicsit megpróbál tenni valamit az ügyemben. Egy jó negyed óra múlva visszajön hogy állhatók be a műhelybe és akkor ő megnézi az autót. Na ez meg is történt és közölték hogy 2!! darab gyújtástrafó is elromlott s ezért a traktoros járás s mivel ez félig meddig tudott tipus probléma ezért felajánlották hogy 2 cserélnek 50000-ért vagy méltányossági alapon 4-et 80000-ért , vagy "Meló után átjössz hozzám és kicserélem a 2 trafót 20000-ért" mondta a szerelő. Így is történt.

Kisebb vita alakult ki a Toyota Verso körül

Ha gyakorlatilag nem használta még az autót, akkor ne legyen ilyen kioktató, hátha nem mindenki analfabéta aki kifogásolta a műszerfal világítását.

És akinek semmi se elég

Egy dízel Smart és egy dízel Yaris után úgyéreztem, egy sportosabb autó lenne nekem való.