Kabrió zöldséges Japánból

2008.08.04. 22:34
39 hozzászólás

 

Pétertől kaptuk az alábbi képeket. Ő gyanakszik, hogy már mindenkinek megvolt, de nekem egyelőre új, és igazából jobban is éreztem volna magam, ha sose látom meg. A képeken egy első generációs Mazda MX5-öst látunk valami borzalmas kombiféleséggé átépítve.

Mi? Miért? Hol? De mégis, legfőképp, de tényleg: miért??? Ha valakinek mindenáron kombi kell, kap lefingott kombit, amennyit csak akar, tehát szó sem lehet szociális jellegű átépítésről.

Mazda, MX5, NA, akárcsak az enyém. Leszámítva, hogy a jobb helyzetjelző már félig kiesett, meg ugye a tető-átalakítás. A háttér valószínűleg Japán, a két jobbkormányos, belpiacos kisbusz, meg a másik képen az üzletek feliratai elárulják.

Na de ez az átépítés?! Akkor kezdtem megnyugodni, amikor alaposabban megnéztem hátulról: itt valószínűleg csak egy műanyag tetőt raktak fel, érdemi átalakítás nem történt. Ha meguntuk, csak lepattintjuk, és már kabriózhatunk is, mintha mi se történt volna. Ha nem lemezelték volna be a hátsó kerékívet.

Szóval, kedves Péter, köszönjük a képeket, magánemberként annyit tennék hozzá, hogy sokkal jobban aludnék, ha ezeket nem láttam volna. Egyetlen vigaszom, hogy legalább az olvasók estéjét is elrontottam.