Heti merítés

2009.02.22. 17:56
43 hozzászólás

A gyilkos

Na szóval 18 éves vagyok és 2008 szeptemberében kézhez kaptam a jogsim. Eleinte apa csak a Merci Vitot adta oda (nem mintha siránkoznék... sőt!!! 151 Pacis áruszállító,imádom) Aztán később a BMW X3-at is vezethettem már,mikor egyszer csak úgy adódott,hogy leesett az első hó. Apával épp terjedtünk hazafelé az X-el és megcsusszantam egy picit...

Az alapos

Autómat 1996.10 havi gyártású. A Skoda Kvasnyi-ban Szerelő üzemében látta meg a napvilágot. PickUp-ok között ez az első sorozatból való autó. Idehaza egy budapesti vállalat használta, majd egy magán ember vásárolta meg 7,5-8 évesen. Az autómat 9 évesen vásároltam meg 173183km-rel.

Egy oroszlán élete

Ez alatt az idő alatt mindössze futómű-problémám akadt az autóval. Lassanként elkezdtem kitapasztalni, mit szeret, mit nem szeret, hogyan megy. És egyre egyértelműbb lett, hogy valami az iránytartással nem OK, jobbra húz. Elvittem futóművet állíttatni. De nem lett jobb.

Isten megteremté az embert, az olasz az autót!

Anyatejjel szívtam magamba, hogy olasz autó a katalógusban rohad, meg a 3F kerülendő (ti: Ford, Fiat, Francia). Tartottam is magam ezekhez az ostobaságokhoz. S akkor egy átmulatott hétvége vasárnapi rendrakása közben, a nyársalóban előző este raklapszám tűzre vetett használtautó újságok perzselt lapjain megláttam a BRAVO-t.

Hamár olasz, újabb fejezettel bővült a Digó Limó !

Hazaérek, nem mertem belülről nyitni, motort leállítottam, majd hátramásztam és az egyetlen működő ajtón szálltam ki. Ez egy műintézmény előtt történt, az egész kocsma rajtam röhögött, hogy korán reggel már annyira be vagyok mákolva, hogy a hátsó ajtón mászok ki. Mondom: álcázom magam, ha lát a rendőr, nem is én vezettem. Abba már bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha megállít egy szerv út közben. Bal ajtó nem nyílik, jobb ajtó nem nyílik, ablakot nem tudom lehúzni. Szerintem ráfagyott volna az aszfaltra, mire kikászálódok.