Heti merítés

2009.03.29. 19:25
43 hozzászólás

Jogos hiszti olasz módra

A helyettesem végig nyugtatta aput, hogy nem fog megállni az élet, ha anyu nem Alfából száll majd ki ezután. Az a süket pasi meg végig azt magyarázta, hogy mit fog szólni X felesége (X=politikus) ha az Ő felesége ezentúl nem Alfát hanem Forestert vezet.

Japán szív Német köntösben

Ekkor került a homokszem a gépezetbe Béla tudatalattiját hasonlóképpen sújtotta a tény mint Amerikát 2001 szeptember 11. a japán technika nem sebezhetetlen.

Az első benyomások

Egy jó haverom megjegyezte,hogy női autó. Valóban a tulaj egy hölgy,de hihetetlen respektje van a közúton és az autópályákon. Nem villognak le és letérnek előled a belső sávban mert a TSI motor jóvoltából ott a helyed.

Egy autóvásárlás története

Kerestem az eredeti Skoda-Blaupunkt autórádiómat,mert ugye cd-t rendeltünk a skodriba, nem pedig csereberéltünk a Pe-Csá-ban..... Felelet: "már keresik".... ( Gazsi hazaugrott érte) Mire minden "megkerült",tapasztalom ,hogy nem működik a kp.zár!

Pony a kisemberek mustangja (a nagyon kicsiké)

Szóval én előtte még nem halottam róla, nem is tudtam, hogy ilyen van, hogy létezik, hogy ilyet valaha gyártottak, ma sem vagyok biztos benne, hogy et emberi kéz müve nem valami földre tévedt ufo álcaprototípusa.