Heti merítés

2009.04.20. 12:29
99 hozzászólás

Újra frissült a Digó limó

Felpróbáltuk a lanciás cuccot és tényleg nem mutat szépen, mert bár a felfogatási pontok stimmelnek, de a sarkai sokkal szögletesebbek, ott a lámpánál olyan rés van, mint a Grand Canyon. Nagyjából feltettük, hogy álljon meg valahogy, aztán gyorsan megittunk két sört, hogy jöjjön meg az ihlet. Mondom: belemezeljük.

BMW-s kálvária és a boldog végkifejlet

Egy hónapig nyúztam, bele toltam 4ezer km-t amikor elkezdődött. A helyszín M1 haza felé. A vas elkezdett lassulni, szaladt a ménes, szöktek a lovak. A végén már a kamionok mögül is csak kínkeservesen tudtam kigyorsulni. Pestre érve egy piros lápánál pedig legyorsult egy ezres Swift.

Tehetetlen, tohonya

még valami: ez a gázpedál. Benyomom és nem történik semmi. Koppan a gázpedál a padlón és semmi. Telik az idő 1...2.... másodperc és utána kezd éledni és indul a drótkötél, de amikor már megvan a turbónyomás akkor is lomha akkor is kell 1-1.5 másodperc.

Gépsárkány

Fekete, nagy felni, kipufogó, full extra. Ennyi minden ennyi pénzért? Egy héten belül hoztam el széles vigyorral! Megy mint az őrült. A legyalázottak közt volt már Octavia, Golf, Astra.