2009.06.01. 13:15
95 hozzászólás

Punto GéTé

A szokásos búcsús meg diszkó tuningot felejtsük el, ez így szép, ahogy Guigiaro megrajzolta annak idején. Nem kell erre se szárny, se optikailag megvadító üvegszál frontszpojler tikráccsal, se repedt fazék kipufrendszer alá, amitől már 15 utcányi távból is hallatszik, ahogy érkezik Ödönke

Véget nem érő gyermekkori emlékek

Nagyapám észrevette, mekkora élvezetet okoz, ha Volgával megyünk valahová, Szlovákiába, tankolni, telekre. Mivel 30 méterre laktunk egymástól, innentől kezdve később ösztönösen szólt nekem, ha megy valahová, tartsak vele.

Második esély

Először minden jól indult, hazahoztuk a szerintünk hibátlan autót. Igazából nem is volt vele baj, normálisan üzemelt, nem gyanakodhattunk semmire. Két dolog akadt csak a használat során a későbbiekben: ha tele akartam tölteni az ablakmosó tartályt, folyatott kb. 1,5l betöltése után. A másik pedig, hogy a vízhőfokmérő gyanúsan soká mutatta az üzemi hőmérsékletet. Trabantos múltamra való tekintettel az sem tűnt fel, hogy a motordiagnosztika visszajelző nem gyullad ki a gyújtás ráadásakor.

601 Hycomat

Elterveztem, hogy bebizonyítom, hogy a Trabant 601 igenis egy csajozós autó. Csak még azt nem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá...

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.