Öreg Benzből új kisteher

2009.06.16. 12:17
84 hozzászólás


Emlékeznek még tán, nem is olyan régen csámcsoghattunk már a Paul Bracq nevével fémjelzett El Benzo-n. Nem volt teljesen véletlen, hogy említésre került, hiszen akkor már Csikós jóvoltából (aki egyszer elvitt magával a legendás és misztikus Klub-ba) tudtam, hogy itthon is készül valami nagyon hasonló.
A projekt halad, ha minden jól megy, időről-időre kapunk friss infót, szemmel követhetjük a metamorfózist, ahogy a két – vesztőhelyre szánt – autóból (egy 123 kupé és kombi) egy lesz. Borzonghatunk a jelenlegi stádium láttán, de ettől még ezt talán joggal hívhatjuk autóépítésnek. A készítőket ismerve biztos vagyok benne, hogy nem egy katalógusból összevásárolt autót sikerül összehozniuk. Gány? Kendács? Ne ijedjünk meg, én bízom benne.

Na és a háttérben? Az sem egy mindennapi látvány.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.