Hunyadi Hiéna

2011.06.27. 16:00
166 hozzászólás

Ma éjjel nem hiába ébredsz fel, hajnali három körül. Hogy izgalmasabb legyen, nem árulom el a pontos órát és percet. De ez a kis bizonytalanság megéri. Nem is értem, miért vagyok ennyire jófej. Simán le kellett volna nyúlnom a fődíjat, és senki sem tudna róla. Mindegy, már döntöttem.

A Hiéna-éra legújabb fejezete köszönt be, értékes nyereményekkel. Mindössze egyetlen kérdést kell megválaszolni helyesen. A feltételek ismertek: ha van Indapassod, belépsz vele, ha nincs, akkor először regisztrálsz (itt). Innentől kezdve jogot nyersz arra, hogy a Belsőségen kommentelj. Hogy erre mi szükséged?

Mindössze annyi, hogy a választ a kérdést tartalmazó poszthoz kell bekommentelni. (Bocs a körülményes leírásért, de hátha mindez új valakinek). És ha te vagy a leggyorsabb, tiéd a nyeremény.

A lista a következő, egyébként a fotón is látható mind:

- egy darab Neutrogena ajakír;

- egy darab Neutrogena kézkrém, amitől már a vikingek keze is babapopó puhaságú volt;

- egy darab Hyundai gyártmányú alvómaszk, New thinking. New possibilities. felirattal, frottír belsővel;

- egy darab Angéla. Bocs, leszavazva. Angéla marad.

Hogy honnan a szajré? Hát persze, hogy a Hyundai i40 norvégiai bemutatójáról, Larvikból. Gondolom, az alvómaszkot azért készítették be, mert 22:30-kor nyugszik a nap, de igazából nem volt rá szükség, mivel a szálloda meglepő módon rendelkezett függönyökkel. A krémek a szél miatt jártak, gondolom. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a szúnyogriasztót lenyúltam.

De cserébe van még:

- 1 db Bose IE2 típusú fülhallgató. Tokkal, fülbedugós kivitelben. Külön spéci pöcökkel, hogy ne essen ki a füledből - ebből háromféle méretet mellékeltek hozzá.

Na ugye, hogy nem baj az a lenyúlt szúnyogriasztó?

Szóval, feküdj le korán, hogy friss legyél. Három körül jön a kérdés, máról, azaz hétfőről keddre virradó éjjel.