Három izzó fenék plusz egy GT – tctv3. 8.adás

2011.12.04. 23:40
115 hozzászólás


Pista öregszik és lefejezett német tisztet lát, holott egy fejvesztett arabot kellene, de ettől még nem lett szebb az új Mini Coupe. A szépség azonban relatív és Louis Armstrongot sem az arcáért szerették milliók. Megnéztük hát, hogyan szól a Cooper S a hátracsapott beseball-sapka alatt.

A hangját pedig az az autó próbálja elvenni, melyet egyként emelt piedesztálra a világsajtó, a Citroën DS3 legdurvább változata, a DS3 Racing.

Persze mindez mit sem érne, ha a múlt ködéből ne tűnne fel egy igazán jó elsőkerekes japán élményautó, annak is az eddigi legutolsó változata, amely öregecske ugyan és talán kicsit hajlott hátú, de Kosmodiskként merevíti őt pár méternyi csövezés. Hogy mire lesz elég a tesztoszterontól duzzadó ifjak ellen? Ráadásul a tempós és remek Slovakiaringen?

És ha már gymkhana, akkor ezúttal rágyúrtunk rendesen, megnéztük, mennyire zúzzák le egymást és a pályát Rubint Réka és Schobert Norbi, aki agytépő szóviccel búcsúzik.

Winkler nem menekült az időjárás elöl, ellenben az utóbbi évek legszebb Astrájában ülve vészelhette át a zuhét. Mallorcán.

Jövő héten jövünk megint!