2012.04.15. 09:27
26 hozzászólás

Tatra nezná bratra

35534

Az autó igényes, sok saválló és króm betétje emeli a kellemes közérzetet, ugyanakkor mindig ott van az öröm mögött az üröm is, hiszen a központi zár olyan csehszlovák "fejlesztés", ami egy ajtót mindig nyitva hagy, biztosítva ezzel az esti sétának beillő körbejárást - a vállalati sofőrök testmozgása ezáltal biztosítva volt.

Álomból rémálom

57986

Az autó 3 év alatt 3 kasznisnál járt, az első egy Budapesti kasznis volt, aki szétszedte az autót de sajnos valamiért nem volt kedve tovább csinálni a munkát, így keresni kellet valakit aki tovább csinálja.

Műszer

56011

A magyarországi utam után viszont rájöttem, ott fél év alatt darabokra esne, annyira rosszak ott az utak, minden csörgött zörgött rajta.

Ityu minidg mindenhol elmegy!

48999

Nagyon tetszett, keveset evett, dinamikus is volt, de eladtuk. Ugyanis a Trooperünk nem rendelkezett honi papírossal, amit a rend éber őre nem kevés pénzzel jutalmazott.

Mit szerethet az ember egy Land Rover S.III.-on?

25952

Talán azt, hogy három hétig állt a minusz harminc fokban, s mikor reggel nem indult Anya Mercije, Apa Range Roverje, az öreg zokszó nélkül indult, megmentve a családot a kínos elkéséstől.