Kigyúrt Hiéna: Csak igazi férfiaknak! - ELKELT!

2012.12.22. 10:00
48 hozzászólás

bigman.jpg
Kőbájker-kolléga meglehetősen ismert testépítő-körökben. Hosszú évek kitartó munkájával jutott el odáig, hogy végre megnyithatta saját termét, a BodyBuilder Gym-et. Büszke arra, hogy a hely nem a divatgyurmázók papucsos-parfümös pozőr-terme, hanem azoké, akik tényleg komolyan gondolják a testépítést.

Kő, aki - Winkler szavaival élve - meglehetősen kritikusan viszonyul a közösségi médiához és a netes közösségekhez egyaránt, azért egyáltalán nem olyan szőröstalpú barbár, mint sokan gondolják. Ezen a képen például 13 év után nyilvánosan mosolyog.

34723_484240751628117_172233392_n.jpg
Nos ő az, aki egy 120 ezer forint értékű éves bérletet dobott a Mohó Hiéna pofájába, ami azért nem semmi, mert a terem profin felszerelt, a hangulat kiváló és nem hallatszik nyálas zene a gigantikus hangfalakból, melyeket Kathi Béla szerzett be, miután Kő megbízta a feladattal, hogy hozzon pár kicsi, beépíthető aktív hangszórót, melyekből halkan pötyöröghet a zene.

De Bélának ezt nem rója fel senki. Mert Béla nagy.

belakavics.jpg
És a feladat is ehhez az utóbbi tényhez kapcsolódik. Minden nagyon egyszerű lesz. És mit kell tenni?
Pózoljon benga állattal! Készítsen valaki erről fotót (vagy ön is, ha elég hosszú karja van), töltse fel az Indafotóra (máshová is megengedett) és legkésőbb ma (azaz dec. 21-én szombaton) 18.00:00-ig kommentelje be a képlinket ide, ebbe a posztba

A benga állat lehet ember, állat és minden más élő szervezet (kitömött kardfogú tigris nem ér!). A lényeg, hogy kimerítse a benga állat-fogalmát. A testépítő nem feltétel! A szakmai plénum döntése alapján kapja meg a győztes az éves bérletet.

Hajrá, gyáva népnek nincs hazája!

 

carrera_1.jpg


drivex_molino.jpg

bbuilder.jpg