2014.01.23. 17:34
60 hozzászólás

1000.jpg

Lassan hat éve, 2008 április 8.-án jelentkeztem először saját nick alatt, szerzőként a Belsőség-blogon. Az volt az első poszt, melyet én írtam és én is raktam be egy kettővel ezelőtti blog.hu adminfelületen. Az eltelt hat év alatt lettem kommentelőből külsős, majd immáron belső munkatárs, tulajdonképpen most élőben kommentelek idebent.

Sőt, megörököltem a blogot Orosz Petitől, a Lamborghinik és tintahalak nagy rajongójától, azóta én igyekszem ilyen-olyan módon terelgetni az itteni életet a többiek segítségével persze. Akik ez alatt az idő alatt jöttek-mentek, így hamar levetkőztem a gólya-státuszt idebent, a Totalcar szerkesztőségében. Ráadásul megnősültem, lett két csodás gyerekem, remek otthonunk és tán féltucat autót lecseréltem. Öregszem.

Az eltelt idő alatt a bloggal túlestünk két-három arculatváltáson és földrengésen, akasztottuk meg többször a blog.hu szerverfarmját látogatók százezreivel, személy szerint pedig gyűjtöttem rengeteg ellenséget, de sokkal-sokkal több barátot. És ezek nem ám virtuális chat-cimborák, hanem hús-vér emberek, mert a mi közösségünk, amit kitartó és szívós munkával kiépítettünk, nem arctalan massza csupán, hanem csodálatos elmebetegek és autóbuzik hatalmas - és mindig tettrekész - tábora. Ti vagytok a Totalcar igazi ereje és sokszor a segítségünk is, ti, akik talán a világon egyedülálló módon tudtok beleszólni az újságba, amit valahol ti is szerkesztetek.

Hat év. Sosem dolgoztam egy munkahelyen háromnál többet, mert tartottam magam ahhoz, hogy előre kell haladni, valamilyen módon mindig a jobb felé. Úgy látszik, valahogy itt elviselnek és megtűrnek, remélhetőleg még jó ideig. Rengeteg jó dolgot éltem meg: laktam frissen szolgálatba állított repülőgéphordozón, versenyeztem befagyott tavon Svédországban és kergettem a világ legjobb sportautóit versenypályán, virrasztottam több napon keresztül, amikor Csikós elment északra Mercedest venni, Bandival pedig kerékre állítottunk egy hullát. És ezernyi egyéb élmény marad: jóízű sörözések veletek az éjszakában, gumifüst a Hungaroringen, amit megtöltöttünk autókkal.

És persze a rengeteg poszt. Konkrétan 999. Eddig. Ez az ezredik. És megyünk tovább, amíg bírjuk szusszal. Köszi!

lancia.jpg