Készíts nekünk videót és nyerj kalandot

2016.01.21. 17:45
45 hozzászólás

Már van autós jogsid, de még nem múltál el 25 éves? Szereted, amit csinálunk? Akkor dolgozz nekünk, és nyerj egy életre szóló autós kalandot a hamarosan induló Rulettkerék 3. csapatával.

A Totalcar ZsebTV amatőr videopályázatot hirdet olyan fiataloknak, akik képesek rólunk ütős reklámfilmet készíteni. Az ideális pályázó akár saját mobiltelefonjával is maradandót alkot és nem használja a TCTV korábbi adásainak képanyagát, mert azt túl könnyű megoldásnak tartja, viszont meglátja a lehetőséget a cikkeinkben, képeinkben és az elmúlt 15 év háztáji videotermésében. Ezek szabadon használhatók a pályázathoz. (A TCTV adások tehát nem!)

A győzelemre esélyes kisfilm legfeljebb 30 másodperc hosszúságú, de kifejezi mindazt, amiről a Totalcar újság szól és elsősorban a pályázó saját felvételeiből áll. A ZsebTV reklámfilm videóit mától várjuk a szerkesztőség e-mail címére, ahová bármely fájlküldő szolgáltatással (Told a cuccot, wetransfer, stb.) elküldhetitek a műveiteket. A levél tárgya legyen: ZsebTV-videópályázat.

A beérkezett pályázatokat közösen értékeljük, sőt, később ezzel reklámozzuk majd magunkat a neten, a ZsebTV idei epizódjaiban. Az egyetlen nyertes a hamarosan induló Rulettkerék 3. legérdekesebb kalandjának közepén találja magát. Annyit már most elárulunk, hogy a szerkesztőségből bárki szívesen cserélne a leendő nyertessel.

A pályázat leadási határideje 2016. február 10., délután 5 óra, vagyis 5 óra 10 perckor már hiába külditek a műveket, érdemes sietni. A videók minimális felbontása 720p. Figyelem, felvétel, mobiltelefont élesíts!