Agrárt bírod? Akkor ez a te hiénád – 5. felvonás

2016.01.23. 12:57
7 hozzászólás

Már csak négy nap van az idei Agrárgépshow rajtjáig. Szerdán kinyitnak a Hungexpo kapui és szombatig ott lesz minden és mindenki, aki ma Magyarországon traktor-, kertészet-, vetőmag- és bármiféle agrártémában számít. Ha körülnéznél az agrárvilág hazai Mekkájában, most figyelj, van még bőven kiszórandó jegyünk. 

Mi lesz ez a sok agrárshow?

Napokon belül indul az ország agráripari csúcsrendezvénye a Hungexpón. A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piaci szereplők színe-java megjelenik január 27 és 30 között az AgrárgépShow-n. A forgalmazók nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) újdonságait mutatják be, köztük több Hannoverben díjazott gépet.

Az AGROmashEXPO az input-gépesítés-logisztikahármasát szem előtt tartva mindhárom tematikában széles választékot mutat be. A vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is sok kiállító jelenik meg.

Ha érdekelnek az agrárszakma minden ágának újdonságai, akkor ez a te programod lesz. Lesznek emellett szőlészeti-, kert- és pincészeti kiállítók, de akit a részletes program érdekel, az itt találja.

A mai feladat: csinálj tökéletes kultiválást valamely otthoni cserepes virágod földjén, majd fotózd le az eredményt és küldd be a kép linkjét kommentben. Fésű, köröm - bármi játszik. A határidő ma éjfél. A legjobb képért négy belépőt adunk, de jut 2-2 a második, harmadiknak is.