A majdnemferrarisnak sem egyszerű

2016.02.07. 08:29
45 hozzászólás

Iszkolás a józanságból

Hetet néztem meg. A tulajok szerint mindegyikben kevés kilométer volt, mindnek felújították már a motorját, és mind sérülésmentes. Volt köztük borult, háromhengeres, egynek Micra hűtője volt (legalább Nissan), és mind véres csíkokkal maga mögött húzta a belét.

Az álom, ami nem vált valóra

Hogy miért nem működött a 4x4 arra az volt a válasz, hogy: "Le lett kapcsolva hogy kevesebbet fogyasszon" ami mégiscsak sokkal jobban hangzik mint az, hogy: "Spóroltam a szervizen, meg úgy szartam is rá aztán bedöglött az osztómű és zavart a visszajelző lámpa szóval megoldotta a szerelőm." Sajnos ugyanez volt a válasz a klímára, amiről később kiderült, hogy hiányzik 30 centi klímacső…

Gyönyörű hobbi, de egy kiszámíthatatlan autó

Nagy vágyam volt egy sportautó felújítása, saját ízlésem szerinti kialakítása. Egy barátomnál meg is találtam a megfelelő kiindulási alapot, egy Porsche 924 targát. Szegénykét bontásra szánták, mert már a hócipője tele volt a tulajnak. Kb. egy éve már ott állhatott és csak engem várt…

Fekete démon

A végleg elgurult gyógyszer tipikus esete. Veszel egy negyvenéves, nem induló, kis szériában (kb. 3900 db) gyártott olasz(!) sportautót.

Ezüst nyíl

Az autót 2010-ben vettem, teljesen lepukkadt állapotban. Hosszú, 4 éves felújítás után 2014 tavaszán végre elkezdtem használni. Pontosan olyan, amilyenre számítottam. Szűk, nekem pláné a 196 centimmel, lassú (automata) de nem érdekel.