Heti merítés - Szottyadt Golf és doromboló Carisma

2016.06.26. 11:21
16 hozzászólás

A szottyadt Golf

Eljárt az idő felette és nem tudja azt a komfortot nyújtani, amit a kor megkíván, így kapott testvért, egy négyes Golfot. Jópár évet közösen járták a világot, a négyes lett a szép golf a kettes pedig a szottyadt. 

Merci kisasszony

A koccanási javításokat, az összekarcolt karosszéria elemek munkáit nem részletezem,a javítások eltérő magyar fényezési szokásjog alapján eltérő árnyalatukra (szemem szerint randára) sikerültek, ezért a gyári festékkel az egész autó át lett fényezve, persze ott kellett álljak, mert le akarták lakkozni.

A Doromboló Tigris

A karcok, a kilyukadt üléshuzat, a korosodás jegyei (12 éves korában megjelent egy kis rozsda a hátsó kerékjárati íveken meg az első ajtó sarkában) valamint a szerelőm kérdése két éve: mikorra tervezem az autócserét - ott lihegett a nyakamban, lépni kellett. 

Imádom az utolsó csavarjáig!

A szalonból kihajtva 10 másodperc múlva az első sarkon elért a rettegés. Ez baszki széles. 184 cm. Ugyanis hónapokkal előtte eladtam a Civicem, majd a családban található kis autókkal közlekedtem. Hol egy Yaris-szal, hol egy Aygoval. Kész, mondom, hogy fogom én ezt megszokni? 

ALFA 156 2.5 V6 mostro

Egy éve vezetem, lassan 10 000 km-t tettem bele, de minden egyes alkalommal vigyorgok, mint egy hülye gyerek a volán mögött! A feleségem szerint ez már nem normális! Igaza van. Ez szerelem!