Egy Corolla sohasem hagy ott, csak olaj...

2016.10.23. 08:15
63 hozzászólás

Kukori Skotkoda

68240

Amikor megvettem 2009-ben rögtön csináltam egy komplett nagygenerált, fékcsere, vezérléscsere, váltóolajcsere. Azóta csak megy és megy..

fiatal MILF

Akár csajozni is lehet(ett volna) vele. Nem az autón múlt. 10 éve és most is sokan megdicsérik.

Egy Corolla sohasem hagy ott - csak legyen elég olajad bele...

68228

Az első hónapban kiderült, hogy 1000 km-enként egy liter motorolaj csúszik le a Corolla torkán. Pont mint a Vespámén. Csak az kétütemű és keverékolajozású...

Sztyepán, az első autóm

68220

Több érv is szólt mellette, többek között, hogy korábban a családban volt egy duplakörlámpás 1500-ös, szinte csavarra ugyanolyan műszaki tartalommal, amiből sok alkatrész (na meg némi hozzáértés is) hátramaradt, ráadásul első autónak bőven megtette, ezért belevágtam.

Teddy, a mozgó helyrajzi szám

Nehéz kitalálni mivel kezdjem, de legyen a kályha. Kellett a pénz, Domi (C6 allroad) ment. A hosszabb távú utak már nem jelentenek prioritást, így a terep-állóság lett a fő szempont. A Q7 nem fér be az udvarra, maradt a Touareg.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.