Tekert órás taxi 450 ezerrel. Jöhet?

2017.04.09. 10:01
22 hozzászólás

Tekert órás taxi 450 ezerrel! JÖHET?

A kép illuszráció
A kép illuszráció

Az autóval nagyon átvertek: 231 ezer helyett 450 ezer km volt benne és taxi volt, és ezt elfelejtették megemlíteni a kereskedésben. Szerintem szándékosan vitték olyan városba eladni, ahol nincs MB képviselet, és emiatt nem lehet rendesen bevizsgáltatni.

trollhunter

A kép illusztráció (forrás: Wikipedia)
A kép illusztráció (forrás: Wikipedia)

Vannak nagyon extreme kivitelek is a 2500-as verzióból, én találtam eladót 6 tonnás össztömegre vizsgáztatva, persze az már C jogsi. A miénket is le kell B jogsira vizsgáztatni, mivel 3505 kg össztömeg volt a forgalmiban (Észak-Amerikában nincs ilyen hülye 3,5t-ás határ), most 3175 kg. Az önsúly 2675 kg. 

Feneketlen hordó

68957

Már írom a következő felújítási listát, többnyire motor ügyben kell intézkedni, elkezdte csipegetni az olajat, és gázadásra szépen füstöl, remélem "csak" hengerfej felújítással orvosolni lehet.

Mercedes Sprinter busz Izlandon

68970

A busznak azonban vannak olyan visszatérő hibái, amelyeket nem tartok elfogadhatónak egy új Mercedesnél. Az elektromos tolóajtó eddig kétszer romlott el - ez a legkisebb baj.

Szürke és eminenciás

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Kardánkeresztből is most tettük bele a harmadikat , igaz télvíz idején, minden nap megyek napi 2-3 km-t földúton akkor is ha a hasát húzza a földön, mivel állattartó vagyok, fontos a napi megjelenés.