Olcsó húsnak híg a leve

Heti merítés

2017.08.27. 09:51
22 hozzászólás

"Ezüst repülő", egy szeretve (és szerelve) tartott Omega MV6

69481

Van egy ismerősömnek egy papíron teljesen ugyanilyen motoros Omega B/II-ese, (vagy ha úgy tetszik C-je), egy évvel fiatalabb, na abból már sok minden hiányzik nekem, az valahogy nem is megy így, fékezett habzású...

Olcsó húsnak híg a leve

69519

Az ember képes elhinni, hogy kis motor alacsony fenntarthatóság. Meg a nagy lópikulát... Abszolút fapados, amiről az ember azt hinné olcsó fenntartani, és nincs ami elromoljon benne. Dehogynem. Minden más. 

Az Öreg, a családtag

69392

2015-ben kezdődött a felújítása, először a motorja került terítékre (akkor 700.000 Km volt benne), majd a futóművek, kormány, fékek, és legutoljára a kasztni. Volt vele munka bőven, de az alja teljesen rendben volt, illetve teherviselő elemek meghálálták a kíméletes bánásmódot, szinte sehol sem volt rozsda, sok helyen a gyári fényezést/korrózióvédelmet találtuk. A sárvédők, a fellépők azonban gyakorlatilag eltűntek, az összeset ki kellett cserélni.

Dobozos Caddy 4 hónapos, rozsdás kipufogóval

69451

Válasz: A "nemesfém kipufógó"-n a "repülőrozsda" ... "természetes esztétikai sajátosság." Csak ha a 4 éves garanciaidőn belül kilyukad, elreped, akkor cserélik ki.

Bernáthegyi - 2007-2017 185000 km együtt

IZZÓCSERE - horror. Kellékek: Kis méretű kéz, hátrafelé is hajló ujjakkal, az ujjbegyeken beépített látószervvel és lámpával... Bár mára már annyira belejöttem, hogy az IKEA mélygarázsában 3 perc alatt kicseréltem, vakon.