Kilőtt az űrbe egy Teslát, de hány ember tudja Budapesten, ki az az Elon Musk?

2018.02.20. 16:08
25 hozzászólás

A villanyautós jövőtől parázó olvasóknak az antikrisztus, az autóipari forradalomra éhezőknek a messisás, a geekeknek talán az új Steve Jobs. Elon Muskról van szó, aki az autós újságírásból figyelve a világot egy megosztó világsztár. Pedig még csak az sem. Patrik barátom ment egy kört az utcán ennek az amerikai videónak a mintájára, már azután, hogy lemenet az űrbe lőtt Tesla körüli felhajtás. Sok-sok év techguru-státusz és egy őrült űrprojekt vajon elég ahhoz, hogy mindenki ismerje a neved/arcod Budapesten, mondjuk a Városligetben?

Ha az elmúlt két hetet teljes sajtócsendben élted, és lemaradtál a Teslát lőttek az űrbe-témáról, ide kattintva mindent pótolhatsz. Ha Elon Muskról maradtál le, már időgyilkosabb felzárkózásra készülj – ajánlott olvasmány az angol Wikipédia kiadós szócikke, az felér egy nagy portrécikkel. 

Elon Musk és én

  • 2249
    Még jó, hogy tudtam ki az, másról sem ír a Totalcar
  • 84
    Az űrbe lőtt Tesla még megvolt, Musk már kevésbé
  • 80
    Fogalmam sincs, miről/kiről van itt szó

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.