Suzuki idős orvostól

2018.07.22. 09:58
42 hozzászólás

A sötét erő

63740

A szerelőm mindenképpen Opelt ajánlott... miközben egész káromkodásgyűjteményem volt már tőle, hogy mikor a saját F asztmáját aberrálta, hova, meg mit csináljanak a svábok a precizitásukkal meg a híres minőségükkel...

Kettős személyiség, fehér bárány vagy fehér paripa

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Nézegettem hasonló kategóriájú autókat is összehasonlításként, de egy német autó alacsonyabb felszereltséggel és kisebb megbízhatósággal szerviz igényesség szempontjából, soha nem fog nekem megérni plusz 10-30%-ot. 

Duci japán szamuráj, apróbb hibákkal

63926

Egy idős orvosé volt (utána néztem) aki 7 év alatt mindössze 27 000-et ment vele. Motorikusan teljesen hibátlan, a külsején viszont vannak jócskán szeplők-meghúzások, lesz vele munka, nem igazán érezte a doki a kocsit.

Olasz

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Egy olyan autót kerestem, amelyik megbízható, kényelmes, akkor már legyen benne klíma, és minimum 90LE. Sedán párti vagyok. 

Feltűnő, Fiatalos, Egyedi méregzsák

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Az első üléseken elég nagy a hely a 2 m-es magasságomhoz is, persze ilyenkor nem nagyon kell mögém ülni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.