Mit csinálj, ha ezerszám kell söpörnöd a havat az autókról?

2019.01.30. 10:01
4 hozzászólás

Szerezz egy kotrógépet, akassz rá egy két turbinát és hadd szóljon. Paul Barber nehézgépes instagrammer fogta meg így a feladatot.

Nem szokás tudni New York-ról, de a telei nagyon kemények. Hiába van Rómával kábé egy szélességi körön, a Labrador-áramlat megkavarja a helyi klímát, így nem csak fagyból, hóból is sok jut neki, de még az állam belső felének is ezekben a hónapokban. Kemény dolog a tél arrafelé, különösen, ha egy több ezer autót kezelő autókereskedés parkolóját gondozza az ember. A fenti videó a State Line Auto Auction parkolójában készült, ahol hetente átlag ezer autó cserélődik a flottából, a teljes készlet pedig, amit hómentesen kell tartani hétezer darabos.

autó hólesöprés.png

Paulék szettje nem gyári. A Volvo kotrógép adott, a turbina, amit az autók fölé lógatnak már saját beszerzés. A nagyon amerikai Buffalo Turbine cég egy terméke, a cégé, aminek honlapja szerint a permetezéstől az úttakarításig mindenre jó lehet egy turbina. A hólefújós módszer nem csak hatékony, de Paul azt mondja, biztonságos is. Állítólag négy év alatt egyetlen visszapillantó bánta.

Sokat megadnánk, hogy megnézhessünk egy közös performanszt ezzel az audissal.