Háromszor hajtott bele ugyanabba a házba, két különböző autóval

2020.04.16. 17:02
0 hozzászólás

Naivan azt hittem, hogy a múltheti Gemballás ámokfutást egy pár hétig nem fogják überelni Amerikában, de csalódnom kellett. A Jalopnik írt egy rövid cikket egy több ponton is elég hihetetlen sztoriról, ami egyszerre fájdalmas és nevetséges.

h8pwnie4tzcg2ggx68ut

Tegnap San Franciscótól fél órányira, egy San Rafael nevezetű városban hajnali három óra tájt egy férfi – aki pontosan nem tudni mit fogyasztott – belehajtott egy kerítésbe sárga Mustangjával. Szerencsére annyira még magánál volt, hogy ez feltűnjön neki, és kétségbeesetten el is akart hajtani. Ez már nem annyira sikerült, mivel valahogy elfelejtette hátramenetbe kapcsolni az autót, és amikor rálépett a gázra a kerítésen keresztül a ház oldalába rohant.

qhkovositdfmczjdr7jq

Erre persze már a lakók is felébredtek, és megnézték, hogy ugyan mi a franc történt. A férfit meglátva gyorsan leesett nekik, hogy a sofőr közel sincs vezetésre alkalmas állapotban, így gyorsan elvették autója kulcsait, majd bezárkóztak és értesítették a rendőrséget. Arról viszont megfeledkeztek, hogy saját autójuk kulcsát otthagyták. Pechükre a mustangos megtalálta, és még mindig nagyon el akart menekülni a helyszínről, így bepattant a Toyota RAV4-be. Szeretnének találgatni milyen hibát követett el ismét a sofőr?

s38ykkringp2gugt1scn

Egyesbe sikerült tennie az autót rükverc helyett, és hibátlanul beállt a ház nappalijába, Mustangja mellé. A rendőrség ezek után nemsokára a helyszínre ért, de ez a beszámíthatatlan férfit nem nagyon izgatta, továbbra is igyekezett elhajtani 2001-es Mustangjával – kulcs nélkül. Természetesen letartóztatták, és rengeteg váddal fog szembenézni a közeljövőben. A rendőrség Facebook posztjában azt írta, hogy ez a tökéletes példa, miért iszonyat veszélyes kábítószer vagy alkohol hatása alatt vezetni.