Már szinte csak percek, és elkel az egyedi Zsiguli

Ritka ős-Lada 1200 árverésének utolsó pillanatai

2020.06.13. 16:46
0 hozzászólás

Este nyolc óra. Ma este. Akkor fejeződik be a legelső évben gyártott bordó 1200-es Zsiguli árverése a Veterán Zsiguli Egyesület oldalán, itt. Déltájban már volt egy 550 ezer forintos licit is az autóra, annyit pedig a hülyének is megér ez az autó - már ha valaki Lada-mániás, és ezzel még nem is kötelező hülyének lennie. Kicsit részletesebben írtunk a kocsiról ebben az első és ebben a második posztban, érdekes és nagyon ritka cucc ez. De ennél azért vélhetően jóval feljebb megy majd a licit utolsó perceinek hevében az összeg, meglátjuk, hova.

Páran nem értik, mit esznek az emberek egy ilyen Ezerkettesen, sokan azt sem, mit esznek a Ladán - ha a mostani TC-s ünneplés minden cikkét elolvasták és most sem jön át, akkor kár próbálkozniuk. Más meg squasholni szeret, hegyet mászni a hideg és veszélyes köveken, pokolian csípős kajákat enni, pálinkát vedelni vagy tarajos gőtéket tenyészteni, mint Fink-Nottle. Sokfélék vagyunk, s amíg nem ártunk egymásnak, minden jópofa mánia öröm, és gazdagítja az emberi élet sokszínűségét. A Lada meg a számaink alapján úgy tűnik, még mindig izgatja az olvasóink jókora hányadát, hiába régi, hiába szoci, hiába nem nagy, nem erős és nem dicsőséges.

De azért itt biztonságból lekapcsolom a kommentelhetőséget. Mindenki landoljon inkább az aukció honlapján, ahol a poszt élesedésének a pillanatában a legmagasabb összeg most épp: 610 ezer forint. Izgalom!