Mennyire olcsó az olcsó játszós autó. Tegyünk alá futóművet!

2020.08.28. 21:25
0 hozzászólás

A zseniális néhai Colin Chapman vesszőparipája volt a súlycsökkentés, mert akkor kisebb súly akar lesodródni a kanyarban oldalra, kisebb súlyt kell megállítani, gyorsítani. F1 világbajnoki címek és a Lotus autómárka bizonyítja, hogy tudta mit beszél. Ha beleteszel valamit az autóba, az súly és pénz, ha kiveszel belőle valamit, az ingyen van, és könnyebb lesz. A súlycsökkentés a legolcsóbb tuning, mert az, hogy kivegyünk valamit az autóból, nem kerül semmibe, könnyebb autó jobban gyorsul, könnyebben fordul, tehát ingyen nyertünk dinamikát. A súlyon kívül a másik a futómű, mert az tartja a kapcsolatot az úttal. A drift autónál, mint bármilyen sport célú autónál is ugyanez a lényeg, ha nincs súly, nem kell túl erős motor, hogy mozgassa az autót. Kell egy jó futómű, ettől függ az autónk viselkedése, és ennek a beállításával tudjuk az autót kezesebbé tenni. Nem szabad, hogy magas legyen, nem szabad, hogy puha legyen, mert akkor billeg az autó, és nem lesz megfelelő tapadásunk. Sokan nem tudják, de ez kell legyen a két legelső lépés az autó építésénél. A következő részben súlyt csökkentünk, utána jöhet minden más.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.