Ennyit látsz egy Bugattiból, ha 300 körüli tempóval elrohan melletted

2021.02.04. 08:36
9 hozzászólás

Szinte semmit, ahogyan azt várnád, de mégis jó, hogy erről született egy felvétel. Egy buszmegállóból vették fel ezt az elsuhanást, ami a napokban rohant végig az autós oldalakon. Állítólag 373 km/h-val ment el a Chiron felvételen, ami szinte biztosan túlzás, de nem kizárt, hogy a 300 tényleg megvolt neki. 

A felvétel Portugáliában készült, és azt írták hozzá, hogy az útszakasz le volt zárva. Bevett közhely ez az ennél sokkal szolidabb huligánkodásoknál is, de ebben az esetben akár igaz is lehet, mivel készült arrafelé sajtóanyag a Chironhoz nemrég. Ettől függetlenül őrültnek kell lenni hozzá, hogy főúton így siessen az ember. Ugye a Chiron végsebessége gyárilag 420 km/h-ra van limitálva, de még autópályákról sem láttunk senkitől videót, aki elvitte volna idáig. A hivatalosan, lezárt pályán mért csúcssebessége pedig eddig 490 km/h volt.

Hogy a buszmegálló mellett mekkora lehetett a tempó, arról sok találgatás indult. A kérdésre rászűkült egy csoport is a Redditten, ahol úgy számolják/tippelik, valahol 260 és 290 km/h körül lehetett a tempó.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.