Vezetni tanulunk a Kreszprofesszorral

2024.09.20. 09:14

Ingyenes lesz a jogsi? Katonák tanítanak, vagy választhatod a szüleidet is? Önvezető autóval is át lehet menni a vizsgán? Az elmúlt hónapokban több jogsiszerzéssel kapcsolatos változtatás is felmerült, vajon melyik fog megvalósulni? A jelenlegi rendszerről, a mai tanulókról és oktatókról, illetve a jövőbeli tervekről beszélgettünk Pető Attilával, a Kreszprofesszorral, aki a KRESZ megújításában is részt vesz.

A teljes adás letölthető innen MP3 -ban.

Korábbi adások:

Melyik a menőbb, a Dacia Duster vagy a Cupra Terramar?
Győr új büszkeségét, a Cupra Terramart hazájában, Spanyolországban láttuk először élőben, a megújult Cupra Leont és Formentort viszont itthon vezettük. Megvitatjuk, mit gondolunk a minden eddiginél vagányabb Dacia Dusterről, amit dízelmotor hiányában lágy hibridként teszteltünk. Az újdonságok mellett kitérünk a TC flotta lakatoláson frissen átesett tagjára, az 1987-es Cápa 5-ös BMW-re, ennek kapcsán elmerengünk az acéllemezek oxidációján...
A Red Bull szárnyakat ad a McLarennek
Papírforma szerint indult a 2024-es Forma-1-es szezon, Max Verstappen előnye behozhatatlannak tűnt, most mégis a McLaren és Lando Norris kapott szárnyra. Okokról, esélyekről, kulcsemberekről és a showbizniszről beszélgettünk.