Drift

Was ist ein Koppkereszt?

Hirdetés
2010.05.06. 15:06
Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nem találod a koppkeresztet a szótárban? Tudunk még pár fura kifejezést sorolni: óriáshinta, nagylapja, na és a csajozós kanyar. Mielőtt elkeseredsz, hogy mégsem a modern kor gyermeke vagy, látogass ki a pócsi csajozós kanyarhoz, a többit garantáltan magadra szeded a gumifüstben! Hol lesz? Mi lesz? Május 9., Rabócsi Ring drift lesz, durva lesz!

kep letolt

Amennyiben te is az a fajta vagy, akit számokkal lehet elkápráztatni, ám legyen! Megkezdődött a 2010-es szezon szörnyen felpörögve, negyven, taurintól csillogó szemű, driftre éhes pilótával, sok száz elégetett gumiabronccsal, közel négyezer, gumifüsttől kábult nézővel és számokban nem kifejezhető elszántsággal, hogy mindezt tovább fokozzuk az idény során!

A hétvégén ismét elindul a konvoj, felpakoljuk a partibuszt, összeszedünk minden havert és leköltözünk a kultikus keleti csücsökbe, ahova minden vérbeli drifter szinte hazajár. Ahol annyi csatát megvívott már a magyar drifter szív, ahol csukott szemmel fűzi a jól ismert pályát minden tapasztalt pilóta. Éppen attől válik véresen komollyá minden menet, hogy ki bírja jobban idegekkel.

Ott lesz-e fejben a pokoli erőket képviselő első futamgyőztes Puci? Le tudja-e őt győzni a dobogó második helyét előszeretettel bérlő Szerencsés István? Összeáll végre a Skyline Radír alatt? A Street kategóriás György Szilveszter győzelme véletlen volt, vagy képes megismételni a kimagasló teljesítményt?
Nem kvízjátékra invitálunk titeket május 9-én, hanem kőkemény autóversenyre, amennyiben elegendő benzingőz csörgedezik az ereitekben ehhez a füstösen kábító hétvégéhez.

Ami most sem marad el: szexi csajok, belevaló szpíkerek, pörgős zene, drift shop, kiállítói kavalkád, és ha igazán bátor vagy: irány a DriftTaxi, sikíts a jobb1-ben! Találkozzunk Máriapócson, addig is ne feledd: drift lesz, durva lesz!

A verseny főtámogatója a Monster energiaital és az Oakley. Médiatámogatónk a Habostorta csoport, Carstyling.hu, DuEn és a Totalcar. Hangadóink a Roxy, Sunshine, Retro Fm rádiók, internetes hirdetéseinket az Adverticum rendszerén keresztül intézzük, weboldalunkat a Rufftech tartja karban. A hangoskodást a Pioneer garantálja, aki a Speedy és a D2 versenyfelszereléseket forgalmazó Led Technik mellett a nyereményeket is biztosítja. Autót mi az Auto Trader magazinban keresünk, jogvédelmünkről a DAS gondoskodik, a versenyzők eldurrant kerekeit pedig a Gumibróker veszi kezelésbe.

Rendezvény információk:
Belépőjegy: jegyek elővételben 1.700,- Ft-os kedvezményes árakon kaphatóak a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatán. Helyszíni jegyváltás 2.000,- Ft, 10 éves korig a rendezvény ingyenesen látogatható. Az első  500 helyszínen jegyet váltó  diáknak 500 Ft kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából (érvényes diákigazolvány felmutatásával és regisztrációval).

Május 8-án, szombaton a versenyt megelőző edzésre a belépő 1.000,-Ft, kapunyitás 9:00-kor.

Programterv - május 9. vasárnap

07.00 - 08.30 Edzés
08.30 - 09.00 Kötelező versenyzői eligazítás
09.00 - 12.00 Kvalifikáció Pro+Street kategóriák
12.00 - 12.30 DriftTaxi+Show
12.30 - 13.15 Demolap - Top16 bemutatkozás
13.30 - 15.30 Pro mezőny tsuiso csata - döntők
15.30 - 17.30 Street kategória döntők
17.45 - 18.00 Eredményhirdetés

Ezt a cikket nem a Totalcar szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.